El BM Granollers té opcions fins al final però acaba perdent a la pista del Reale Ademar

El Fraikin BM Granollers ha perdut aquest dissabte a la pista de l’Ademar de Lleó per 25-23. Tot i la diferència de dos gols, els vallesans han tingut opcions per aconseguir un resultat positiu fins als darrers instants. Només els dos gols finals d’Alex Tatarintsev han permès als locals guanyar.

14/04/2013

El duel entre el Fraikin BM Granollers de Toni Garcia i el Reale Ademar de Lleó de Manolo Cadenas, extècnic dels vallesans, s’ha tancat amb una ajustada victòria dels locals per 25-23. El matx s’ha decidit al tram final gràcies a dos gols d’Alex Tatarintsev.

Els locals s’han avançat amb un primer gol però a partir d’aquest moment la primera part ha estat del Granollers que tot i això no ha pogut passar d’una renda màxima favorable de tres gols. Hi ha hagut reacció local al tram final amb un Ademar que ha arribat al descans perdent d’un gol (11-12).

A la represa, el Reale Ademar ha sortit entonat i ha sumat un parcil de 5-1 que li ha tornat a donar avantatge. Però el Fraikin ha reaccionat tornant a situar l’empat al marcador (17-17). Al tram final del partit, s’hi ha arribat amb un marcador igualat que s’ha acabat decantant a favor dels locals gràcies als gols d’Alex Tatarintsev.