El BM Huesca talla la ratxa del Fraikin

Tard o d’hora s’havia d’acabar la ratxa del Fraikin BM Granollers –sis victòries seguides i invicte en la segona volta– però la derrota va arribar de forma inesperada, sobretot per la manera com es va produir.

10/03/2013

La lamentable actuació dels àrbitres va descentrar ambdós equips però va perjudicar més els interessos granollerins, ja que es van mostrar molt permissius amb el joc dur i subterrani del BM Huesca.

L’equip aragonès va estar molt encertat sota els pals i des del punt de penal –quatre de quatre–, mentre que el Fraikin estava massa tou defensivament, més fi en atac però desencertat des dels set metres –Campos va fallar tres penals dels quatre que va llançar, l’últim amb empat a 30, a mig minut del final, que hauria assegurat com a mínim l’empat. De fet, el Fraikin va guanyar el partit pel que fa al joc –28 a 27–, però els penals –2 de 5– li van passar factura.

Crònica completa aquest dilluns a EL 9 NOU.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 498 persones.