El Caixa3 Aragó atropella el Fraikin Granollers en una segona part pletòrica

El Caixa3 Handbol Aragó ha atropellat el Fraikin BM Granollers en una segona part pletòrica de l’equip de Mariano Ortega en la qual no ha donat opció al seu rival, que havia arribat al descans amb un marcador ajustat (19-17).

02/10/2011

L’inici implacable de l’equip aragonès després de l’intermedi, amb un parcial de 6-1 en els primers deu minuts, l’ha deixat amb una renda de 7 gols (25-18) que, a la llarga, ha acabat pesant com una llosa per als homes de Manolo Cadenas perquè, a més, el Caixa3 mai ha baixat el pistó per permetre al seu oponent pensar en la remuntada.

La gran defensa dels propietaris de terreny durant tot el segon període, però especialment en aquell tram de partit, que a més ha comptat amb un Iñaki Malumbres estel·lar, ha ofegat les idees atacants del conjunt vallesà, que només ha pogut anotar deu punts després del descans quan a la primera meitat n’havia aconseguit 17.

L’inici de partit ha estat balbucejant per als dos conjunts i amb bastants errors. L’equip aragonès li ha agafat l’aire al partit abans i amb una bona defensa, i una excel·lent ratxa de parades del porter Pablo Hernández, ha aconseguit assolir una màxima renda de cinc gols (10-5) en el minut 17.

No obstant això, l’equip català ha aconseguit refer-se i mantenir-se en el partit amb desavantatges d’entre dos i tres gols, amb uns atacs molt elaborats gairebé sempre al límit del passiu i amb una defensa molt agressiva.

El començament aclaparador del Caixa3 Aragó en la segona meitat ha agafat a contrapeu el seu rival, que quan no s’estavellava en el sistema de contenció dels locals ho feia en un Malumbres que ha finalitzat el partit amb un percentatge de parades del 64 per cent.

Amb la lliçó apresa del que va passar en la passada jornada a Conca, el Caixa3 Aragó no ha baixat el pistó gens ni mica i ha passat per damunt d’un rival directe en la lluita pels llocs europeus de la classificació amb molta més facilitat d’allò esperat, i més d’acord amb com havien transcorregut els primers 30 minuts.

Fitxa tècnica:

35 – Caixa3 Aragó (19+16): Pablo Hernández (Malumbres, p.s.); Sorli (3), Maqueda (4), Val (3), Humet (5), Grebenar (4), Demetrio Lozano (4,1p), Víctor Vigo (1), Sergio Ruiz (1), Masachs (4,1p), Cartón (2,1p), Javi García (1) i Postigo (3).

27 – Fraikin Granollers (17+10): Manel Pérez (De Vargas, p.s.); Blanxart (2,1p), Malasinkas (2), Raigal (4), Del Arco (-), Raúl Campos (2), Nenadic (3,1p), Resina (2), Félez (3), Reznicek (5), Chispi (3) i Grundsen (1).

Marcador cada cinc minuts: 3-1; 5-2; 7-5; 12-9; 16-13; 19-17 -descans- 24-18; 25-21; 27-22; 29-24; 33-25; 35-27.

Àrbitres: Ruiz González i Zapico Fernández. Han exclòs per dos minuts els locals Demetrio Lozano i Val i els visitants Chispi i Grundsen (2).

Incidències: partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Asobal disputat al pavelló Príncep Felip de Saragossa davant uns 1.500 espectadors.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 246 persones.