El Cardedeu guanya el Torneig d’Històrics del Vallès Oriental

El FC Cardedeu es va endur el 2n Torneig d’Històrics del Vallès Oriental, aquest diumenge a Vilanova, en imposar-se a l’EC Granollers a la tanda de penals. Els cardedeuencs s’havien avançat amb un 0-2 però l’ECG va aconseguir empatar abans del minut 90.

03/09/2012

El cardedeuenc Romo va marcar dos gols de cap als minut 15 i 34 davant un EC Granollers que dominava territorialment el matx i també tenia ocasions. A la represa, el panorama va seguir amb el Cardedeu replegat i buscant les contres i el Granollers portant la iniciativa. En aquesta segona meitat, però, els de Juanmi Álvarez van trobar el premi: Matito va fer els dos gols granollerins als minuts 64 i 69. Als minuts finals, el Cardedeu es va quedar amb un home menys per expulsió de Romo, però l’ECG no ho va saber aprofitar. Als penals, el Cardedeu es va imposar per 4-3 després que els granollerins Martí i Matito fallessin els respectius llançaments.

EC Granollers i FC Cardedeu començaran la temporada 2012/2013 aquest cap de setmana. Els granollerins debutaran dissabte al camp del Farners, i el Cardedeu ho farà diumenge a Gironella.