El CB Granollers Abolafio pateix però suma la quarta victòria de la temporada

El CB Granollers Abolafio va aconseguir la quarta victòria de la temporada davant del Vila-seca (68-65). Els locals van disposar d’avantatges força clars durant el partit però l’equip del Tarragonès va aconseguir acostar-se en els darrers minuts. El CB Granollers és cinquè a la classificació.

09/11/2009

En un partit que es va complicar, més per errors propis que per mèrits del Vila-seca, el CB Granollers Abolafio va aconseguir la quarta victòria de la temporada per tres punts de diferència, 68 a 65. Els de Joel Romeu, amb la baixa de Roger Esteller –lesionat– van fer un partit amb intermitències i no van saber trencar el matx quan en van tenir l’oportunitat.

El partit va començar molt bé per als granollerins que van acabar el primer quart amb una renda de vuit punts, (19-11), que van ampliar a l’inici del segon quart fins als quinze (28 a 13). Els visitants, però, van reaccionar i van arribar a la mitja part ´només un punt per sota (31-30).

A la represa, els locals van tornar a agafar avantatge després que el Vila-seca aconseguís fer l’empat a 38. La distància es va ampliar en el quart i últim quart de partit arribant a una renda de 14 punts a cinc minuts del final. Els locals, però, es van relaxar i el Vila-seca es va tornar a acostar. La victòria del CB Granollers, però, no es va escapar.