El ciclista professional Eduard Gonzalo guanya la Prehistòrica de la Roca

El ciclista professional Eduard Gonzalo va guanyar la cursa Prehistòrica de la Roca que es va disputar aquest diumenge. El ciclista, que ha fet en quatre ocasions al Tour de França, va fer el recorregut de 33 quilòmetres en 1hora i 32 minuts. La cursa va tornar a destacar per l’alta participació.

23/11/2009

Prop de 2.100 ciclistes van participar, aquest diumenge, en la desena edició de la pedalada en BTT Prehistòrica, a la Roca. La prova, beneïda per l’excel·lent metereologia, va transcórrer sense incidents importants i, en la vessant competitiva, va tenir un protagonista destacat: el corredor mataronenc, Eduard Gonzalo, ciclista professional de l’equip francès Agritubel, i que ha participat en quatre edicions del Tour de França. Gonzalo va completar el recorregut llarg (33 quilòmetres) en 1h 32min. El segon classificat va ser un ciclista de l’equip MonBike, (també de Mataró), i el tercer, Pablo Egeda, de l’equip badaloní de l’Ayala.

“Any rere any hem anat augmentant la participació de la gent: les claus són que intentem fer un circuit perquè es diverteixi tothom, i oferir el millor servei possible pel preu que paga el participant. Això és el que fa que la gent repeteixi”, explica Jordi Solanas, president del club La Roca en Bike, organitzador de la cursa des de la primera edició. Unes 160 persones participen en les tasques d’organització d’aquesta pedalada que transcorre, en el seu 90%, pel parc de la Serralada Litoral.

Qui quedarà en primera posició a les eleccions al Parlament?