El Circuit registra una entrada de 81.426 espectadors, 7.000 menys que l’any passat

El Circuit ha resistit força bé la crisi i registra una entrada de 81.426 espectadors, 7.000 menys que l’any passat. D’altra banda, continua la maledicció d’Aleix Espargaró a la pista de casa: el de Granollers va caure a la cinquena volta de MotoGP, que va guanyar Jorge Lorenzo.

04/07/2010

Els entrenaments de divendres els van seguir 18.220 persones; els de dissabte, 50.350. Amb els 81.426 de diumenge, 149.996 aficionats han passat pel circuit durant el cap de setmana.

El plat fort del dia va ser, com sempre, la cursa de MotoGP. En clau vallesana, totes les mirades estaven posades sobre Aleix Espargaró. El granollerí de Pramac Racing va sortir 12è i, encara amb els pneumàtics sense prou temperatura, va haver d’arriscar per mantenir un ritme que li permetés lluitar per una bona posició; en un revolt, però, va entrar massa fort i li va marxar el pneumàtic de davant. La caiguda va ser neta i el pilot de Granollers es va aixecar de seguida per intentar aixecar la moto. En veure que no podia, i ja a l’altre costat del mur de protecció, es va ensorrar entre laments.

La cursa se la va endur Jorge Lorenzo, que es distancia al capdavant de la classificació i va disparat cap al títol mundial. El mallorquí (Fiat Yamaha Team) es va beneficiar, primer d’una errada de Dani Pedrosa al primer revolt, i després d’una caiguda d’Andrea Dovizioso, l’únic que havia estat capaç de plantar-li cara i que s’havia escapat amb ell al capdavant de la cursa. Segon va ser Dani Pedrosa, que va protagonitzar una remuntada impressionant des del novè lloc (va remuntar quatre posicions en menys d’una volta) i va acabar amb la recompensa d’un podi amb regust de victòria. El tercer va ser Casey Stoner.

En aquesta enquesta han votat 88 persones.