El CK Montornès obté quatre medalles al Campionat d’Espanya Cadet, Júnior i Sub-21

Els representants del Club Kàrate Montornès, en aquest cas com a integrants de la selecció catalana, van aconseguir quatre medalles als Campionats d’Espanya Cadet, Júnior i Sub-21, disputats a Albacete.

03/12/2015

L’actuació més destacada va ser la de María López, que es va proclamar subcampiona d’Espanya en categoria kumite Sub-21 -50 kg y tercera en kata Sub-21. D’altra banda, Wiam Koubiss va ser tercera en categoria kumite Júnior -48 kg i, en darrer terme, Juan Garcia també va penjar-se el bronze en kumite Sub-21 -75 Kg.

La selección ha conseguido unos fantásticos resultados consiguiendo estar en la quinta posición en el medallero de la competición con 2 oro, 3 platas y 8 bronces.

De estas 13 medallas 4 han sido conseguidas por los karatekas del Club Karate Montornès, que nos han dejado encuentros de gran intensidad y emoción:

En aquesta enquesta han votat 503 persones.