El FC Barcelona passa pel damunt d’un Fraikin BM Granollers totalment desconegut

L’equip granollerí ha fet un mal inici de partit, ha fet una petita reacció que ha durat cinc minuts i, després, ha desaparegut de la pista. Les nombroses imprecisions comeses en atac han aplanat el camí d’un Barça que ha acabat fent sang.

21/11/2017
Granollers

El partit s’ha torçat massa ràpid. Els d’Antonio Rama han encaixat un parcial d’1 a 5 de sortida i el tècnic granollerí s’ha vist obligat a aturar el partit quan tan sols s’havien jugat cinc minuts. El temps mort ha semblat que esperonava els jugadors, que amb un parcial de 3-0 s’han apropat a només un gol (4-5) però ràpidament els de Xavi Pascual han respost escapant-se de quatre gols.

La diferència s’ha mantingut en els quatre gols fins passat el quart d’hora de joc. Amb el 7-11 al marcador, el Fraikin ha estat més d’onze minuts sense marcar i el Barça ho ha aprofitat per ampliar encara més la diferència, amb un altre temps mort demanat per Rama inclòs. No ha estat fins als últims cinc minuts que el Fraikin ha tornat a veure porteria però la diferència ja era superior als deu gols.

A la segona part, un nou parcial d’1 a 6 de sortida dels de Pascual ha acabat de trencar el partit -del 12-21 del descans al 13-27 del minut 36- en una segona meitat totalment decebedora dels granollerins, que han comès encara més errades i han permès que el Barça ampliés i ampliés cada vegada més la diferència. Rama ha aprofitat el partit per donar entrada al ja recuperat Albert Pujol i per donar minuts a Marc Guàrdia, Pep Reixach, Édgar Pérez i Vukasin Rakocija, fins ara força inèdits.

Llegiu la crònica completa i les valoracions a l’edició d’aquest divendres d’EL 9 NOU