El Fergo Aisa Sant Feliu deixa escapar el triomf a Igualada en els últims dos minuts

L’Igualada i el Fergo Aisa Sant Feliu van empatar en un partit molt disputat i en el qual els vallesans van veure com els locals els remuntaven un 4-6 en els darrers dos minuts.

13/02/2013

El Sant feliu es va refer del gol matiner dels locals, va dominar la primera meitat i es va situar amb un clar 1-4. Els igualadins van saber reduir el desavantatge abans del descans i en la segona meitat van sortir decidits a anivellar el partit. El Sant Feliu es va situar amb un 4-6 a sis minuts del final. Casadevall, a un minut i mig de la fi, va marcar i Vives, a 25 segons, va empatar.

IGUALADA: Deitg, Casadevall, Vives, Pla i Baliu –inicial–; Cáceres, Vera, Vila-seca, Marc Povedano i Albert Povedano.

FERGO AISA SANT FELIU: Jordi Gracia, Vila, Oller, Altayó i Valls –inicial–; Fajas, Rubio, Casabayó, Xavi Martínez i Turón.

GOLS: 1-0 (1′) Baliu. 1-1 (4′) Valls. 1-2 (13′) Oller. 1-3 (22′) Casabayó. 1-4 (23′) Vila. 2-4 (25′) Vives. 3-4 (35′) Cáceres. 3-5 (37′) Valls. 4-5 (42′) Vives. 4-6 (44′) Oller. 5-6 (49′) Casadevall. 6-6 (50′) Vives.

ÀRBITRES: Sandoval i Prades.

En aquesta enquesta han votat 51 persones.