El Fraikin acusa el cansament de la Recopa i perd a Alcobendas (34-33)

El Fraikin BM Granollers va veure frenada la persecució de les places europees, en perdre aquest dimarts al vespre a la pista de l’Alcobendas (34-33). Els homes de Llorenç Rueda van acusar el cansament de la semifinal de Recopa, diumenge.

05/05/2010

Tot i el bon inici del Granollers, la progressiva reacció dels madrilenys travessat l’equador del primer període (7-8) propiciaria una posterior fase d’iniciativa local després d’un 14-14. El mínim avantatge del descans (19-17) es mantindria de sortida a la represa, on ambdues formacions van augmentar el ritme de joc. Un parcial 2-4 del Granollers cap al minut 40 tornaria a situar els de Rueda per davant (24-25), pero l’actuació del pivot Víctor Tremps trencaria de nou el matx amb un altre parcial 4-0. Amb una diferència negativa de tres o quatre gols, el Granollers evidenciaria cansament a la recta final (34-30), on no podria evitar el triomf madrileny malgrat anotar tres dianes consecutives al darrer minut i mig.

ALCOBENDAS (19+15): Mijatovic, Castaño (5), Vink, Gamboa, Maki (3/1p), Colon, Mikel Muñoz (3), Sluijsters, Miyazaki (5),Wences, Tremps, Pesic (6), Trives (2), Djukic (4).

FRAIKIN BM GRANOLLERS (17+16): Ohlander, Pujol, Del Arco, Andreu (1), Alejandro Pérez Ortiz, Apelgren (7/1p), Raigal, Ferrer (8/1p), Blanxart (2), Manel Pérez (ps), Puig (1), Álvaro Pérez Ortiz (1), Svitlica (7/2p), Grundsten (5).

Arbitres: Martín Franco i Monroy Rodríguez. Targetes grogues: Vink, Pesic // Pujol, Grundsten. Exclusions: Colón (3, min 57)/ Andreu (2), Svitlica.

Marcador parcial: 2-3, 4-6, 7-8, 11-12, 14-14, 19-17(descans); 22-21, 24-25, 29-25, 31-28, 33-30, i 34-33.

Incidències: Pavelló Amaya Valdemoro. 250 espectadors.

En aquesta enquesta han votat 105 persones.