El Fraikin BM Granollers apallissa l’històric Teucro malgrat les intermitències en el joc

El Fraikin BM Granollers ha recuperat actius ofensius (Guilherme Valadao) i ha aconseguit apallissar el Teucro (35-25) tot i fer un partit a batzegades. Els de Carlos Viver han començat i acabat bé, però entre mig el Teucro, amb una defensa molt avançada i imaginació en atac, li ha complicat la vida.

17/10/2015

Viver ha començat el partit amb un set inicial totalment format a la casa a excepció de José Guilherme de Toledo i César Bombóm Almeida. L’inici ha estat molt bo, amb aturades, recuperacions defensives i contraatacs que han portat a un còmode marge de sis gols (10-4). L’entrenador visitant Kike Domínguez ha ajustat la defensa després d’un temps mort, l’ha avançat i l’ha fet més intensa, i això li ha servit per recuperar pilotes i terreny al marcador, malgrat que els granollerins han arribat al descans quatre gols amunt (17-13).

Al començament de la segona el Teucro s’ha posat a dos gols (17-15) però els granollerins han sabut aprofitar la defensa avançada dels gallecs per connectar bé amb el pivot, sobretot amb Adrià Figueras, màxim golejador del partit amb vuit gols. El Teucro ha desaprofitat una opció de posar-se de nou a dos gols amb el 22-19 i, a partir d’aquest moment, els de Viver han posat la directa i han sentenciat un matx que ha estat especial per a Guilherme Valadao, que ha reaparegut després de superar una lesió i operació que l’han tingut apartat de les pistes mig any. Valadao ha acabat amb dos gols i un ull morat després de rebre un fort cop que ha suposat, a més, l’expulsió directa d’Arkaitz Piriz. El porter del Primera Estatal Marc Guàrdia també ha jugat els primers minuts d’aquesta temporada per la baixa de Pol Sastre.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 119 persones.