El Fraikin BM Granollers arrenca una victòria treballada a Galícia

Els jugadors que entrena Antonio Rama tiren d’experiència per imposar-se d’un gol davant d’un rival que anava per davant a la classificació

El Fraikin BM Granollers torna amb dos punts molt treballats de la visita a la pista del Condes de Albarei Teucro, de Pontevedra. En un partit amb alternatives al marcador, els visitants han aconseguit imposar la seva experiència per acabar guanyant per un sol gol de diferència (26-27).

L’equip que entrena Antonio Rama ha arrencat el partit fred i ha encaixat tres gols en els primers instants del partit, però ha pogut donar la volta al resultat amb rapidesa i mantenir avantatges molt estrets, amb un màxim de tres gols favorables. Al final de la primera meitat encara anava un gol per davant (14-15).

En una segona part, amb predomini defensiu, la tònica es mantenia fins que, al minut 9, els gallecs han tornat a posar-se per davant en el marcador, i ha aconseguit estirar aquest avantatge fins a tres gols quan faltaven menys de 20 minuts per al final. El bloqueig ofensiu dels locals a partir de llavors ha permès que els vallesans tornessin avanançar-se. Faltaven encara 13 minuts en els quals el BM Granollers ha sabut mantenir els mínims avantatges.

Adrià Figueras ha estat el màxim golejador vallesà, amb set gols en vuit llançaments, ben complementat pels cinc gols del lateral Bernatonis i els quatre de l’extrem Álvaro Cabanas.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 865 persones.