El Fraikin BM Granollers assalta el Palau Blaugrana i guanya el Barça 25 anys després

Un gol de Bernatonis quan faltaven pocs segons pel final certifica una victòria històrica (28-29)

El Fraikin BM Granollers ha fet història aquest divendres al Palau Blaugrana. Després de 25 anys, l’equip que entrena Antonio Rama ha aconseguit imposar-se a Barça al seu domicili amb un gol en els últims segons del lituà Rolandas Bernatonis, que ha situat el marcador en el 28-29 definitiu.

En un partit que ha començat igualat, però en el qual ha aconseguit prendre distàncies en els últims minuts de la primera part, els vallesans han sabut aguantar l’embranzida del Barça, que acumulava gairebé 150 partits sense perdre a la Lliga Asobal, i més de sis anys que no cedia la victòria a casa en competició domèstica, en la segona part.

Els vallesans havien aconseguit arribar al descans amb quatre gols de diferència. Ha estat un primer temps marcat per les pèrdues barcelonistes i l’efectivitat vallesana (13-17). En la segona meitat, el Barça ha aconseguit eixugar aquesta distància ja en els primer minuts, però el Granollers, amb una bona actuació d’Almeida sota els pals, no s’ha deixat endur per la desesperació i ha aconseguit mantenir el partit igualat per arribar als últims minuts amb opcions.

Tot i que Valero Rivera havia empatat des dels set metres quan només faltaven 16 segons per al final del partit, la jugada plantejada per Rama en un temps mort ha estat profitosa, i Bernatonis ha aconseguit anotar per donar una victòria que, de retruc, reforça les opcions europees del Fraikin, consolidat en la tercera posició.

Figueras ha estat el màxim golejador de l’equip vallesà, amb set gols, seguit de Bernatonis, que n’ha anotat sis, i Resina, amb cinc.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 791 persones.