El Fraikin BM Granollers comença la segona volta amb derrota a Cuenca

El Fraikin BM Granollers ha començat amb mal peu la segona volta. La visita a Cuenca es va resoldre amb una derrota que, tot i que ajustada, deixa els jugadors que entrena Llorenç Rueda a dos punts de la zona de descens. Un començament correcte no es va veure ratificat en la resta del partit.

07/02/2010

El Fraikin Granollers va començar la segona volta del campionat amb mal peu després de caure derrotat a la pista del Cuenca 2016 per un ajustat 34-31. En un matx força equilibrat i amb alternatives durant la primera part, els jugadors de Llorenç Rueda van oferir un bon nivell de joc amb Grundsten com a referent.

Després del 18-16 del descans, el Granollers va concedir massa facilitats defensives i el duel aniria decantant-se cap al costat castellà. A partir del 30-27, l’aportació decisiva local de Paván i Da Costa durant el darrer quart va permetre assegurar la victòria a l’equip de Goran Dzokic, amb un 32-29 insuperable pels vallesans malgrat una lleu recuperació a la recta final.

Un cop finalitzada l’aturada de gener, que ha coincidit amb el campionat europeu de seleccins, el Granollers va iniciar la segona part de la lliga amb un complicat desplaçament a Conca. Els anteriors precedents al Sargal, que no eren gaire favorables, anunciaven un duel dur, on els locals acostumen a collar el seu rival amb un públic fidel.

El Granollers, que tornava a la competició oficial després d’oferir una bona línia als dos últims partits contra el Ciudad Real i el Valladolid, va sortir amb bones sensacions. Però en el desenvolupament del partit, tot i la igualtat regnant, va acabar caient per les dificultats defensives mostrades i el desencert atacant en determinades fases. Ni els onze gols de l’extrem Svitlica van ser prou arguments per començar la segona volta amb una victòria. Ara, l’equip queda a dos punts de les posicions que marquen el descens.