El Fraikin BM Granollers confirma la línia ascendent de joc en la victòria contra l’Octavio (32-24)

El Fraikin BM Granollers continua en línia ascendent. La victòria d’aquest diumenge contra l’Octavio Pilotes Posada ha situat l’equip al vuitè lloc de la Lliga Asobal. Després dels dubtes de l’inici de partit l’equip que entrena Llorenç Rueda ha imposat la superioritat després del descans.

14/03/2010

El Fraikin Granollers ha confirmat avui contra l’Octavio Pilotes Posada (32-24) la línia ascendent de joc que ve mostrant en les últimes setmanes, en un partit que els catalans han dominat només després del descans.

Al Granollers li ha costat entrar en el partit, però al final ha obtingut una victòria de prestigi davant un equip a priori inferior i que necessitava imperiosament els punts en trobar-se en una difícil situació en la part baixa de la taula.

El partit ha resultat igualat en excés a la primera meitat, amb avantatges mínimes visitants fins que Svitlica ha trencat aquesta tònica posant per fi en avantatge al seu equip (8-7, min.14).

Malgrat que els vallesans han fallat massa contraatacs i el Pilotes feia l’indicible per no descavalcar-se, els locals han aconseguit obrir una bretxa de dos gols passat el minut 24 (13-11) que ha obligat a demanar el primer temps mort al tècnic visitant.

Svitlica ha tingut una oportunitat en els set metres, però ha llançat la pilota fora de la porteria. El gol hauria suposat el (14-11). Ha arribat al final aquesta renda de tres gols a la primera meitat de l’embat (16-13) i precisament del braç d’Svitlica, ja tan sols a falta de quinze segons del descans.

En la represa, els catalans han sortit amb ganes a la pista i en tan sols tres minuts ja disposaven d’una renda de quatre gols (18-14, min.33). A partir d’aquí el Granollers ha marcat el seu ritme i ha controlat cada vegada amb més autoritat.

El 26-18 ha suposat una màxima de vuit gols i ha marcat l’equador de la segona meitat amb un Granollers molt més segur a la pista i amb més encert ofensiu. Ha après a tancar millor la seva defensa i a no deixar que el Puntals llancés a gust els seus atacs.

Agilitat defensiva i encert ofensiu han permès als catalans del Fraikin Granolelrs noquejar a un rival que ha acabat sucumbint al millor joc local que ha pogut al final oferir tot el seu potencial i lluir-se a l’Olímpic.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 276 persones.