El Fraikin BM Granollers consolida el quart lloc en vèncer el BM Sinfín per 32 a 27

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit desfer-se per cinc gols de diferència (32-27) d’un DS Auto Gomas Sinfín molt lluitador. Els de Carlos Viver han aconseguit trencar el partit a la segona part aturant la connexió entre la primera línia i el pivot de l’equip de Santander.

El partit s’ha mantingut equilibrat durant tota la primera meitat, amb avantatges d’un gol d’uns i altres als primers minuts. El veterà central Óscar Río y el lateral Pablo Paredes han aconseguit connectar amb massa facilitat amb el pivot José Manuel Herrero Lon i, a mitjans de la primera part el Sinfín s’ha posat amb dos gols de diferència (5-7), que ha obligat a Carlos Viver a demanar temps mort. L’entrada de Vicente Álamo, amb un parell d’intervencions tot just entrar, ha permès restablir l’equilibri al marcador (8-8), tot i que el Sinfín ha mantingut l’esquema tàctic i ha seguit fent mal, tant de lluny com des dels sis metres.

Aprofitant un parell de les poques pèrdues de pilota de l’equip de Santander, una aturada d’Álamo i tres contraatacs, el Fraikin ha aconseguit fer un parcial de 4-0 a les acaballes de la primera part, capgirant el marcador -del 12-14 al 16-14-, un avantatge que no ha pogut mantenir de nou per culpa de Paredes i Herrero Lon -aquest ha acabat la primera part amb set gols de set intents-, que han portat el partit al descans amb empat a 16 gols.

A la segona part els de Viver han posat un punt més d’intensitat defensiva i, aquest cop sí, han aconseguit aturar la connexió amb el pivot -a la segona part tan sola ha aconseguit un gol-. Ràpidament el Fraikin s’ha posat amb tres gols de marge (21-18) i, malgrat que el Sinfín s’ha arribat a posar a un gol (21-20), un altre parcial de 3-0 -dos gols d’Álvaro Cabanas i un de Jorge Silva- ha significat el trencament definitiu del partit. A partir d’aquest moment el control del partit ha estat total dels homes de Viver, que han arribat a guanyar de sis gols. Una victòria que els permet mantenir el quart lloc i les distàncies amb els seus perseguidors i afrontar el transcendental partit de diumenge contra el Frisch Auf Göppingen de la Copa EHF amb plena confiança.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 511 persones.