El Fraikin BM Granollers desaprofita un marge de tres gols i acaba cedint un empat davant el Liberbank Ciudad Encantada

Ha estat un partit molt igualat, amb avantatges curts per ambdós equips encara que els d’Antonio Rama han desaprofitat un marge de quatre gols al llindar del descans i un altre de tres, quan quedava un minut i mig per arribar al final.

21/10/2017
Granollers

El partit ha començat molt equilibrat, amb intercanvi de gols i amb el Fraikin marcant la pauta al marcador. Cada gol dels granollerins era respost pel Ciudad Encantada, que ha arribat a posar-se per davant en una ocasió amb el 4-5. Un parcial de 2-0 ha retornat l’avantatge als granollerins en la dinàmica d’intercanvi fins que han aconseguit ampliar el marcador a tres gols (11-8).

Tot i el temps mort demanat pel tècnic visitant i pels gols aconseguits des de la distància per Leo Dutra i Marc Canyigueral, el Fraikin ha estat capaç d’escapar-se per quatre gols (15-11) poc abans del descans, avantatge que l’equip de Conca ha aconseguit retallar a tres (15-12) just abans de la mitja part i eixugar-lo als primers cinc minuts de la represa.

La igualtat ha tornat a la pista, amb avantatges de dos gols pel Fraikin que el Conca recuperava. Cap a les acaballes del partit els de Rama han aconseguit tres gols de marge i els han mantingut fins a un minut i mig del final quan, amb el Ciudad Encantada defensant a tota la pista, han perdut dues possessions d’atac que han permès als de Conca empatar al límit del temps. Jorge Silva amb vuit gols i Bombóm Almeida han estat els millors jugadors d’un partit en què, a més, s’ha lesionat l’argentí del Ciudad Encantada Pablo Vainstein.