El Fraikin BM Granollers es classifica per jugar la Copa Asobal

Un altre objectiu complert. Al Fraikin BM Granollers li faltava un punt per assegurar-se la participació a l’edició d’enguany de la Copa Asobal i ho ha aconseguit després de derrotar l’equip revelació de la temporada, el BM Benidorm, per 30 gols a 25. Nicklas Grundsten no ha pogut jugar per lesió.

05/12/2014

Al Fraikin li faltava un punt per classificar-se matemàticament per jugar la Copa Asobal però ha sumat els dos per seguir superant-se setmana rere setmana -els de Carlos Viver són segons amb 11 victòries, un empat i una derrota-. El Benidorm però, no ho ha posat fàcil, mantenint el frec a frec al marcador fins més enllà del descans. L’eix de la defensa granollerina no ha notat la baixa afegida de Nicklas Grundsten -lesionat al partit d’EHF contra l’Sporting Clube de Portugal- i ha forçat moltes errades del Benidorm en atac. Els de Viver han controlat força bé el ritme del partit, amb un avantatge màxim de quatre gols a la primera part que el Benidorm ha retallat arran d’una situació de doble inferioritat del Fraikin -Solé i Salva Puig.

El Benidorm no només ha igualat el partit -empat a 12 en arribar al descans- sinó que als primers minuts de la represa s’ha arribat a situar dos gols amunt (13-15), però el Fraikin, de la mà d’un inspirat Juan del Arco -màxim golejador del partit amb nou gols- i amb un parell de contraatacs seguits després de bones defenses, ha capgirat i trencat el partit amb un parcial de 7-1 en poc més de cinc minuts (20-16). A partir d’aquí la diferència no ha baixat mai dels tres gols i els de Viver han arribat a guanyar de sis gols tot i rebre dues noves exclusions als últims minuts.

Amb aquesta victòria el Fraikin manté el segon lloc abans d’enfrontar-se amb el líder FC Barcelona, dimarts vinent, al Palau Blaugrana.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 580 persones.