El Fraikin BM Granollers es desfà del Puerto Sagunto per la via ràpida

El Fraikin BM Granollers es recupera de les dues últimes derrotes amb una clara victòria davant el Fertiberia Puerto Sagunto. L’equip granollerí, amb una defensa molt sòlida, ha desarmat l’equip valencià a base de contraatacs.

09/11/2016
Granollers

L’equip que entrena Carlos Viver ha ensenyat ben aviat les cartes amb les quals pretenia desarmar la perillositat del Puerto Sagunto. Els granollerins han tancat molt bé la seva defensa 6-0 i han tallat qualsevol connexió amb el pivot Alexandro Pozzer -cinquè màxim golejador de la lliga-. Aquesta bona defensa ha estat clau per trencar el partit abans d’arribar al descans.

Els jugadors del Fraikin han començat a trencar el partit gràcies a un parcial de 5-0, tots ells de contraatac, just després que el Puerto Sagunto es posés a només un gol (9-8) i que Viver demanés temps mort. El parcial dels granollerins ha tingut continuïtat amb un atac estàtic molt elaborat i efectiu i amb més gols de contraatac propiciats per les recuperacions defensives o les aturades de Pol Sastre -un altre dels jugadors destacats.

A la segona part l’equip no ha baixat el nivell en cap moment, Viver ha donat descans a alguns jugadors i ha donat entrada a un altre dels jugadors destacats als últims deu minuts, Michal Kasal. El lateral txec, que ja va destacar al Trofeu Ciutat de Granollers, va aconseguir quatre gols gairebé seguits demostrant la seva gran potència de llançament. Els granollerins no només han mantingut les distàncies, sinó que les han ampliat encara més.