El Fraikin BM Granollers estableix un nou rècord defensiu en la seva victòria contra el BM Aragó

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit una nova victòria (15-23) -cinquena consecutiva- a la pista del BM Aragó, demostrant novament una gran solvència defensiva. Els 15 gols encaixats són un nou rècord defensiu d’aquesta temporada. El jove del planter Mamadou Gassama ha debutat marcant un gol.

10/10/2014

El partit contra el cuer de l’Asobal, el BM Aragó, després de les convincents victòries davant el Naturhouse la Rioja i l’ABANCA Ademar León, es podia haver convertit en un partit trampa si l’equip hagués caigut en el relaxament. Però els de Carlos Viver han tornat a exhibir una extraordinària solidesa defensiva des del primer minut que els ha permès agafar el primer gran avantatge del partit (1-5) passat el minut vuit. Un avantatge que han anat ampliant fins a una màxima diferència de set gols (6-13) poc abans del descans. Els granollerins, que ja havien deixat el Naturhouse amb només set gols a la primera meitat, ho han tornat a repetir a Saragossa.

A la segona part el BM Aragó ha endurit la seva defensa i ha provocat que l’atac del Fraikin fós més travat i cometés més imprecisions. Tot i això, els de Viver han aconseguit una màxima diferència de vuit gols (9-17). L’equip de Demetrio Lozano ho ha seguit provant i, amb un parcial de 4-0, s’han situat a quatre gols (13-17). Un gran gol d’Álvaro Ruiz ha tallat la sequera golejadora del Fraikin just abans que el jove Mamadou Gassama -jugador del Primera Estatal que ha debutat a l’Asobal- entrés a la història del club marcant el gol 19.000 del BM Granollers en aquesta competició. Dos gols més de David Resina han tornat el parcial de 0-4 als aragonesos i han servit per sentenciar definitivament el matx.