El Fraikin BM Granollers, fluix en atac, ensopega a Valladolid (30-24)

Ensopega del Fraikin BM Granollers a la pista del Valladolid. Els vallesans, amb força problemes en atac, han acabat perdent per sis gols de diferència (30-24).

12/10/2011

El Fraikin BM Granollers no ha pogut emportar-se cap punt de la pista del BM Valladolid on ha perdut per sis gols de diferència (30-24). El Fraikin va tenir problemes en atac per la manca d’encert dels jugadors vallesans però també pel bon joc de la defensa castellana.

El Fraikin ha anat per darrera en el marcador pràcticament des de l’inici. Els castellans ja tenien al minut 12 una renda de tres gols (7-4) que es va incrementar fins a cinc gols (10-5). El temps mort demanat per Manolo Cadenas per reordernar l’atac no ha donat bon resultat. La diferència de cinc gols s’ha mantingut fins arribar al descans.

A la represa, el BM Granollers no ha demostrat capacitat de reacció i els locals han ampliat l’avantatge fins a set gols (17-10). Cadenas ha demanat temps mort per reorganitzar l’equip però tampoc ha donat resultat. El BM Valladolid ha arribat a tenir nou gols d’avantatge (20-11). Amb aquesta renda, el Valldolid s’ha relaxat i això ha donat vida al Fraikin que s’ha arribat a situar a només quatre gols (22-18). Però després, els locals s’han tornat a posar a lloc i han tornat a ampliar la renda fins a sis gols. I així fins al final del partit.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 237 persones.