El Fraikin BM Granollers guanya al Villa de Aranda i es col·loca segon

Victòria del Fraikin BM Granollers aquest dissabte al Palau d’Esports davant del Villa de Aranda per 31 a 26. L’equip de Granollers es col·loca segon a la lliga Asobal gràcies a l’ensopegada de l’Ademar de Lleó.

09/10/2016
Granollers

El Fraikin ha dominat el partit des de l’inici i no han patit en el tram final. A la primera part, el BM Granollers ja ha anat agafant distància en el marcador amb una renda de gols que s’ha anat ampliant a mesura que passaven els minuts fins als set gols de diferència de la mitja part.

A la represa, el Villa de Aranda ha fet un parcial de 0-3 que ha retallat la diferència i s’ha situat a cinc gols. Però, els de Carlos Viver han matingut el control i han sabut aguantar aquesta distància en el marcador.

Al final, 31 a 26 en un partit que situa el BM Granollers com a segon classificat de l’Asobal gràcies a la derrota de l’Ademar.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 534 persones.