El Fraikin BM Granollers guanya amb claredat el seu torneig

El Frailin BM Granollers ha guanyat amb claredat el Torneig Ciutat de Granollers d’handbol. Una bona segona meitat ha propociat la victòria dels jugadors que entrena Manolo Cadenas en l’últim partit de pretemporada, abans d’afrontar la Lliga que comença amb un enfrontament davant el CAI Aragón.

04/09/2010

El Fraikin BM Granollers ha guanyat sense dificultat el Torneig Ciutat de Granollers. En el partit disputat aquest dissabte al Palau Municipal d’Esports, els jugadors que entrena Manolo Cadenas han guanyat per nou gols de diferència el Torrevella. Després d’un primer temps molt igualat, que ha acabat amb empat a 16 gols, el Fraikin BM Granollers ha intensificat la defensa després del descans. La defensa ha permès recuperar moltes pilotes i llançar el contraatac perquè els extrems, amb un Svitlica especialment inspirat, culminessin les jugades. El parcial del segon temps és prou explícit: 19-10 favorable als locals.

El partit ha estat una bona preparació per al començament de la Lliga Asobal, aquesta setmana. Els jugadors vallesans, que s’enfrontaran al CAI Aragón en la primera jornada, han pogut agafar ritme de partit i posar a prova la defensa 6-0 i, en alguns trams de partit, la 5-1 amb l’extrem Nikcevic com a jugador avançat.

La primera part havia estat molt igualada, amb poca intensitat defensiva i escàs encert sota els pals dels porters Ohlander i Manel Pérez. Ofensivament, l’equip ha aconseguit compensar els dèficits defensius, amb una anotació molt repartida entre la primera línia i la segona. Ha estat en la segona meitat quan la defensa s’ha intensificat, Manel Pérez i Ohlander han estat mes encertats sota pals i s’han pogut recuperar més pilotes i llançar contraatacs. Svitlica ha estat especialment encertat, i ha aconseguit sis gols en la segona meitat (nou en el total del partit), per convertir-se en el màxim anotador. En la segona meitat també s’ha entonat el central Malasinskas, que ha tancat el partit amb cinc gols i molta millor impressió que la causada tant en el partit contra el Barça de la Lliga dels Pirineus com en la primera part d’aquest Torneig Ciutat de Granollers.

Les altres dues incorporacions a l’equip han rendit satisfactòriament. Nikcevic ha aconseguit tres gols, mentre que Nenadic ha actuat la major part del partit només en defensa a causa dels problemes que arrossega a l’espatlla. També ha estat un partit destacat per a Raül Campos, autor de cinc gols.

El BM Granollers ha demostrat força superioritat davant un rival a la Lliga Asobal, que comença aquesta setmana.