El Fraikin BM Granollers guanya amb claredat i es manté invicte a la part alta de la taula

Una clara victòria davant el Puerto Sagunto permet el Fraikin BM Granollers mantenir-se invicte en el començament de la Lliga Asobal i mirar de prop la part alta de la taula. A partir del minut 10, el Fraikin va consolidar avantages en el partit de divendres fins arribar a onze gols al final.

16/10/2010

El Fraikin BM Granollers està firmant un excel·lent començament de temporada a la Lliga Asobal d’hanbol. Aquest divendres, els jugadors que entrena Manolo Cadenas va sumar la sisena jornada sense perdre en imposar-se per 11 gols de diferència al Puerto Sagunto que només va plantar cara durant els primers deu minuts de partit.

El potencial en atac es va posar de manifest en el partit, en què els jugadors de l’equip de Granollers van aconseguir sumar fins a 39 gols, liderats en aquest aspecte pel lateral de la Llagosta Antonio Garcia, que en va aconseguir nou.

Després d’un 2-3 per als visitants abans del minut cinc, va ser Antonio Garcia qui va fer tres bols seguits per posar els seus per davant i iniciar una permanent estirada en el marcador: els set gols d’avantatge a la mitja part revelaven la clara diferència entre un equip que suma quatre victòries i dos empats en sis jornades i un d’acabat de pujar a la categoria,

Durant la segona meitat, la tònica va ser la mateixa i només s’ha de lamentar la lesió del lateral Salva Puig, que pot ser baixa en els partits amb equips de dalt de la taula que s’apropen (Barça i Ciudad Real). Abans, però, el Granollers s’enfrontarà a l’Alcobendas aquest dimecres.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 94 persones.