El Fraikin BM Granollers guanya amb patiment en la visita a Conca

El Fraikin BM Granollers ha estat a punt de malbaratar una altra vegada un avantatge en un partit fora de casa. Quan faltaven quatre minuts, els vallesans guanyaven per quatre gols a Conca, però els locals s’han apropat i han fallat l’atac amb què haurien empatat. El Fraikin segueix invicte.

03/10/2010

El Fraikin BM Granollers segueix invicte en l’arrencada del campionat de la Lliga Asobal. Aquest diumenge, els vallesans han guanyat a Conca (23-24) amb més patiment del necessari. Els quatre gols d’avantatge de què disposaven quan faltaven quatre minuts per acabar el partit han estat a punt d’esvair-se. Fa dues setmanes, a Guadalajara, es va produir la mateixa situació, però llavors el partit va acabar amb un empat que va decebre l’equip. Aquest diumenge, l’últim atac dels locals, el Cuenca 2016, no ha entrat i els vallesans han obtingut una victòria que el situa en cinquena posició a la taula, només superat pels quatre grans del campionat.

Ha estat un partit dominat per les defenses i, sobretot, pels porters. Per als vallesans, ha actuat sota pals Ohlander, que ha tornat a mostrar la mateixa inspiració que fa una setmana al Palau d’Esports davant el San Antonio de Pamplona. Amb Ohlander decisiu al darrere, el joc ofensiu del Granollers ha estat marcat per les imprecisions, sobretot després que, superats els desajustos de la primera meitat, els jugadors han tingut opcions de rematar el partit. Contràriament que a Guadalajara, el Fraikin no ha de lamentar haver desaprofitat els avantatges i es manté invicte en les quatre primeres jornades del campionat.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 200 persones.