El Fraikin BM Granollers guanya sobre la botzina

Un gol d’Arnau Garcia en l’últim sospir ha donat la victòria al Fraikin BM Granollers en el desplaçament a Cantàbria per enfrontar-se al BM Sinfín. Els vallesans s’han imposat per 26-27 en un partit que s’ha complicat en els últims minuts.

El Fraikin BM Granollers manté posicions capdavanteres en la Lliga Asobal després de la victòria ajustada que ha obtingut aquest vespre en el partit que l’enfrontava al BM Sinfín. El desplaçament a Cantàbria s’ha resolt gairebé sobre la botzina, gràcies a un gol del central Arnau Garcia que ha trencat l’equilibri amb què s’havia arribat als últims segons del partit.

El BM Granollers ha dominat bona part de l’enfrontament, corresponent a la setena jornada de la lliga, però en el marcador s’ha anat ajustant tant al final del primer temps, al qual s’ha arribat amb empat a 11, com en la segona meitat. A l’últim minut s’havia arribat amb un empat a 26, que ha trencat un llançament llunyà del jugador del planter.

La victòria en el desplaçament a Santander permet que l’equip que entrena Carlos Viver mantingui la segona posició a la taula, darrera de l’FC Barcelona Lassa, l’únic que ha aconseguit vèncer el Fraikin en les set jornades disputades.

En aquesta enquesta han votat 473 persones.