El Fraikin BM Granollers manté el pols a la lliga amb una treballada victòria a Alcobendas

El Fraikin BM Granollers manté la fermesa en l’arrencada de la Lliga Asobal. Aquest dimecres, els jugadors que entrena Manolo Cadenas van sumar la cinquena victòria seguida a Alcobendas (30-33) en una gran segona meitat. El Fraikin és cinquè i espera amb confiança la visita del Barça de diumenge.

21/10/2010

Cinquena victòria seguida del Fraikin BM Granollers, aquest dimecres. En una bona segona meitat, els jugadors que entrena Manolo Cadenas van aconseguir remuntar el desavantatge que tenia al descans per acabar imposant-se (30-33) a l’Alcobendas madrileny.

Els locals van sortir amb força i van aconseguir anar per davant gran part del primer temps, tot i que sense obtenir rendes superiors als dos gols. Álvaro Ferrer al llindar del descans va aconseguir un gol important que deixava el desavantatge granollerí en només un gol.

La constància dels vallesans va ser clau per a aquesta victòria. A la segona meitat, van aprofitar-se de deu minuts de desconcert local per llançar contraatacs fuliminants que van deixar el partit sentenciat, amb un 25-31 quan faltaven sis minuts per acabar el partit.

Per part vallesana, va destacar l’aportació golejadora de Nikcevic, autor d’11 gols, Grundsten, que en va fer sis, i Blanxart, amb cinc.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 132 persones.