El Fraikin BM Granollers no passa de l’empat davant el Naturhouse la Rioja

El Fraikin BM Granollers va cedir un empat en l’enfrontament d’aquest divendres davant el Naturhouse la Rioja. En un partit d’alts i baixos, els jugadors de Rueda van deixar-se remuntar a la segona part, però van acabar rescatant un punt. El Fraikin només està a un punt de la zona de descens.

08/11/2009

La irregularitat continua marcant la trajectòria del Fraikin BM Granollers aquesta temporada. Divendres, el Naturhouse la Rioja va endur-se un punt de la visita al Palau d’Esports en un enfrontament en què els jugadors que entrena Llorenç Rueda van mostrar de nou excessius alts i baixos.

L’enfrontament va começar igualat, sense que cap dels dos equips aconseguís grans diferències en el marcador. Però va ser arran del primer avantatge que obtenien els locals que el Naturhouse va prémer l’accelerador fins a distanciar-se a quatre gols. L’esforç del Granollers va permetre equilibrar el partit a la mitja part. La segona meitat començava amb el mateix to que la primera, però en aquesta oportunitat els que aconseguien posar-se al davant del marcador van ser els vallesans. De nou, els alts i baixos: el Naturhouse no només va aconseguir capgirar el resultat, sinó que va obtenir una renda que semblava difícil de contrarrestar. Tres gols de diferència, que l’aparició d’Svitlica aconseguirien remuntar. Álvaro Ferrer posava el 23 a 23 quan faltava mig minut, i els vallesans encara disposarien d’una última oportunitat, però no van aconseguir l’objectiu d’aconseguir la tercera victòria de la temporada.

Després d’aquest nou empat a casa, el Fraikin flirteja perillosament amb la zona baixa. És tercer per la cua, només un punt per sobre de l’Antequera. Dues victòries, dos empats i cinc derrotes són un bagatge massa curt. També és cert que la zona europea és a tres punts.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 413 persones.