El Fraikin BM Granollers obté la primera victòria de la temporada contra el potent Ademar

La primera victòria del Fraikin BM Granollers aquesta temporada s’ha fet esperar tres jornades. Probablement, contra el rival més dur. Els jugadors que entrena Llorenç Rueda van acabar imposant-se (28-26) a l’Ademar, i van millorar la imatge donada en l’arrencada de la lliga, sobretot en defensa.

24/09/2009

La primera victòria del Fraikin BM Granollers aquesta temporada ha arribat en el partit més inesperat. El potent Ademar de Lleó ha caigut al Palau Municipal d’Esports per un ajustat 28-26 que dóna oxigen a un Fraikin que havia començat la temporada amb mal peu, però sobretot, amb mala imatge.

L’enfrontament presentava dos equips necessitats. Ni els vallesans ni els lleonesos poden estar satisfets de l’arrencada de la lliga Asobal. Va ser el Granollers l’equip que millor va saber aprofitar aquesta necessitat. Més forts en defensa que el que havien mostrat durant les dues primeres jornades, i amb l’aparició de dos jugadors que han de ser determinants aquesta lliga (Ohlander sota els pals i Cutura, autor de 12 gols, en atac), van aconseguir superar el que en principi semblava el més dur dels tres rivals amb què s’han enfrontat els vallesans aquest començament de lliga.

Sense prendre en cap moment grans distàncies (tret del 14-8 del minut 23), els jugadors que entrena Llorenç Rueda van aconseguir aprofitar les oportunitats que li va oferir un Ademar més fluix del que s’esperava. Els lleonesos van arribar a empatar passat el minut 15 de la repressa, però els locals van saber mantenir el cap fred i, de la mà d’Ohlander van poder retenir els petits avantatges obtinguts per tancar el partit amb la primera victòria de la temporada i millorar les males sensacions de l’arrencada a la lliga.