El Fraikin BM Granollers obté un punt que es queda curt en la visita a Pamplona

La visita a la tradicionalment difícil pista del San Antonio, a Pamplona, va donar un punt al Fraikin BM Granollers. L’empat ratifica la clara millora de la imatge dels jugadors que entrena Llorenç Rueda respecte a les dues primeres jornades. Però, vista la primera part, el resultat es fa curt.

27/09/2009

El Fraikin BM Granollers va arrencar un empat en la sempre difícil visita a Pamplona. El resultat final (29-29) reflecteix la trajectòria ascendent d’un equip que va començar la temporada decebent, però que ja ha tret tres punts en enfrontaments difícils com el de l’Ademar de Lleó de dimecres passat i ara en la visita al Reyno de Navarra San Antonio. Amb tot, vista la primera part disputada pels jugadors que entrena Llorenç Rueda, el resultat pot semblar fins i tot curt.

Els vallesans van arribar a guanyar per sis gols de diferència en la primera meitat. Sobre la base d’una bona defensa, amb Ohlander inspirat sota els pals, els vallesans van aconseguir distanciar-se en el marcador. Cutura, que ha recuperat l’instint de cara a porteria i va acabar el partit amb 11 gols, i Salva Puig s’encarregaven de consumar en atac el bon joc dels visitants.

Durant els deu primers minuts de la segona meitat, el Fraikin BM Granollers mantenien l’avantatge de quatre gols a què s’havia arribat al mig temps. Va ser a partir de llavors que l’actuació del porter local Malik i l’encert atacant dels jugadors del San Antonio (amb el granollerí Cristian Malmagro com a punta de llança) van portar a capgirar el resultat. La igualtat va tornar en els últims minuts fins a un empat que Malmagro no va aconseguir trencar en una última jugada que va acabar amb una nova aturada d’Ohlander.