El Fraikin BM Granollers obté un respir amb la victòria davant l’Arrate d’Eibar (31-28)

El partit davant l’Arrate d’Eibar ha suposat un respir per al Fraikin BM Granollers. Amb Manel Pérez estel·lar sota els pals en el segon temps i una gran actuació del nou fitxatge, Nicklas Grundsten, en defensa i en atac, els jugadors que entrena Llorenç Rueda van guanyar aquest divendres (31.28).

17/10/2009

En un partit amb alts i baixos, el Fraikin BM Granollers ha obtingut aquest divendres la segona victòria de la temporada i alleuja la mala situació a la taula. Els jugadors que entrena Llorenç Rueda van sobreposar-se a un marcador que se’ls havia posat advers durant força minuts de la segona meitat i, de la mà de Manel Pérez sota els pals, va aconseguir capgirar el resultat i afrontar amb tranquil·litat els últims minuts per acabar imposant-se, 31-28, i abandonar la zona de descens en què havia caigut després de la derrota davant el Pilotes Posada de l’última jornada.

El partit va suposar el debut del nou fitxatge, Nicklas Grundsten. El pivot suec, que substitueix l’internacional Juan Andreu lesionat de gravetat al genoll i operat aquesta setmana, va causar una sensació immillorable. La seva presència defensiva va resultar determinant i, a més, va aconseguir excel·lents prestacions en atac, amb set gols de vuit llançaments.

Després d’un bon començament, els jugadors que entrena Llorenç Rueda havien patit en comprovar com l’Arrate capgirava el resultat, arribava al descans amb avantatge i el mantenia durant els primers minuts de la segona part. Va ser llavors quan Manel Pérez va començar el seu recital particular. Va aturar un 44% dels llançaments dels rivals i la seva actuació va donar ales al contraatac vallesà. Despertava Svitlica i Davor Cutura aconseguia mantenir el bon nivell de jornades anteriors i es convertia amb vuit gols en el màxim anotador local. El parcial de l’últim quart d’hora, 11 a 6 per als vallesans deixa clar el domini del Fraikin BM Granollers en la fase determinant del partit. Amb cinc punts, els vallesans poden començar a aspirar a millorar posicions a la taula classificatòria.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 561 persones.