El Fraikin BM Granollers obté una victòria clara a Galícia i ja espera la semifinal de la Recopa

El Fraikin BM Granollers va imposar-se de manera contundent en el desplaçament a Cangas del Morrazo. Davant un equip que ja ha perdut la categoria, i amb minuts per a jugadors poc habituals, els vallesans van imposar-se (25-36) en el partit previ a l’anada de semifinals de la Recopa.

21/04/2010

La visita a Cangas per enfrontar-se al Frigoríficos Morrazo va ser una bona prèvia per a l’anada de semifinals de la Recopa d’Euorpa que el Fraikin BM Granollers disputarà aquest diumenge a Bucarest. Els jugadors que entrena Llorenç Rueda van aconseguir imposar-se amb contundència davant un equip que ja ha perdut la categoria. El marcador final (25-36) mostra amb eloqüència la superioritat vallesana.

Amb alguns jugadors reservats per a l’important partit de diumenge, el Frakin no va trobar obstacles per guanyar l’últim classificat, després d’una primera part amb un gran nivell d’encert i amb una defensa que els locals van tenir grans problemes per superar. Només una petita empenta dels gallecs al voltant del minut vint va suposar algun perill per als visitants, quan el marcador es va posar 11-14. Però una nova embranzida visitant va portar el marcador al descans a un clar 12-19 que seria insuperable.

La bona aportació del pivot Juan Andreu, sis gols, i de Davor Cutura, amb cinc -els mateixos que els anotats des de l’extrem per Blanxart, van ser algunes de les notes destacades de l’ofensiva del Fraikin.

En aquesta enquesta han votat 893 persones.