El Fraikin BM Granollers pateix fins el final per vèncer el BM Benidorm

L’equip de Carlos Viver s’esperava un partit complicat davant un rival, cuer de la competició, que s’hi jugava la vida, però potser s’ha acabat complicant més del compte. El Benidorm ha dominat bona part del partit però als minuts finals els granollerins han sabut capgirar la situació.

15/02/2017
Granollers

Adrià Figueras i Arnau Garcia han posat els dos primers avantatges pels granollerins al marcador, però ràpidament el Benidorm ha capgirat les tornes. Amb atacs ràpids i liderats pel gols de David Jiménez i Guillermo Corzo, els alacantins s’han posat per davant i en pocs minuts han agafat una renda de tres gols (3-6) que ha obligat a Viver a aturar el joc. L’aturada ha fet revifar una mica el joc d’atac de l’equip i els granollerins han aconseguit equilibrar de nou el marcador, sense arribar a posar-se per davant.

El Benidorm ha aconseguit arribar al descans amb un avantatge mínim (11-12), que ha ampliat tot just tornar dels vestidors amb un parcial d’entrada de 0-3 (11-15). El Fraikin s’encallava en atac davant una defensa molt intensa del Benidorm i la situació no millorava mentre anaven passant els minuts. Amb 14-17 en contra, Viver ha tornat a aturar el partit, però lluny de retallar distàncies, en pocs minuts el Benidorm ha tornat a escapar-se de quatre gols (18-22) amb una opció de marxar de cinc que han fallat.

Arribats a aquest punt, i aprofitant una exclusió del Benidorm, els granollerins han aconseguit connectar amb Adrià Figueras -el pivot no marcava des del gol inicial del matx- i, gràcies a un parcial de 6 a 1 amb cinc gols d’ell i un de Michal Kasal els de Viver han capgirat el marcador (24-23). Els jugadors del Fraikin han sabut mantenir el cap fred als últims minuts i han superat la defensa pressionant del Benidorm, a la desesperada, per rematar la victòria que els mantindrà al quart lloc abans de rebre el Midtjylland danès en l’EHF, aquest diumenge al Palau d’Esports (19h).