El Fraikin BM Granollers perd a França però passa a les semifinals de la Recopa

El Fraikin BM Granollers segueix endavant en el camí cap a la Recopa d’Europa. Aquest dissabte 3 d’abril va perdre 38-34 davant del Tremblay, de França, però per l’avantatge de set gols que tenia del partit, passa a les semifinals de la Recopa.

04/04/2010

L’equip de Granollers va perdre 38-34 a casa dels francesos del Tremblay en un dissabte de passió. Però els set punts d’avantatge que havia aconseguit a Granollers feia uns dies al partit d’anada (28-21) li van permetre situar-se a les semifinals de la Recopa d’Europa.

En el primer temps, els francesos van arribar a fer perillar la renda del Granollers quan el partit es va posar en un 14-7 inquietant. La reacció dels vallesans va permetre salvar el perill i arribar al descans amb un resultat de 18-16. Però a la segona part, els jugadors de Llorenç Rueda van aconseguir salvar l’eliminatòria amb un 38-34, un resultat que els feia perdre el partit però que els obria el pas cap a la Recopa.

D’altra banda, el Reyno de Navarra també va passar a les semifinals en vèncer 38-20 el Bern Muri a Pamplona. L’equip navarrès és, juntament amb el Bucarest i el Gummerbansch, un dels possibles rivals dels vallesans en l’eliminatòria prèvia a la final de la competició.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 385 persones.