El Fraikin BM Granollers perd a Torrevella en un mal segon temps (35-27)

El Fraikin BM Granollers va desaprofitar una bona ocasió per seguir escalant posicions a la taula, en perdre aquest dissabte a la pista del Torrevella. Els jugadors de Llorenç Rueda van ser massa irregulars i a la represa es van mostrar massa imprecisos i van perdre el rumb del partit.

25/10/2009

Al primer temps, el Torrevella va sortir molt fort i va anar-se’n de quatre gols al minut 10. El Fraikin no trobava la manera de frenar els alacantins però, tot i això, i amb les actuacions destacades d’Antonio Garcia i Nicklas Grundsten en defensa i d’Àlvaro Ferrer i Davor Cutura en atac, van ficar-se en el partit altre cop. Al descans, 15-12.

A la represa, el Fraikin estava adormit i el Torrevella ho va aprofitar. Pèrdues de pilota, imprecisions ofensives, pals i un Pejanovic molt encertat sota la porteria local, van permetre el Torrevella tornar a marxar en el marcador. Els granollerins, de la mà de la connexió sueca Apelgren-Grundsten, van intentar repetir la reacció del primer temps, però sense sort. El Fraikin va acabar perdut i el Torrevella va acabar guanyant de vuit gols. El Fraikin és 14è amb cinc punts.