El Fraikin BM Granollers perd al Palau i es veu obligat a lluitar fins el final per assegurar-se una nova participació europea

En un partit marcat per les bones defenses i el gran encert sota els pals, els de Carlos Viver no s’han trobat mai còmodes durant el partit i, quan han tingut l’opció de rematar la feina, no han estat capaços d’aconseguir-ho i el Bada Huesca ha aconseguit endur-se la victòria final.

14/05/2017
Granollers

L’equip de José Francisco Nolasco ha sorprès amb un 0-2 de sortida ben recuperat per un Fraikin BM Granollers que, amb un parcial de 4-0, ha aconseguit posar-se per davant. Amb Adrià Figueras tocat, el pivot Gonzalo Porras ha tingut molt de protagonisme als primers minuts, forçant quatre penals, alguna exclusió visitant i aconseguint algun gol associant-se bé amb els jugadors de la primera línia, però l’avantatge granollerí mai ha passat dels dos gols.

Vicente Álamo ha fet un gran partit però la rèplica visitant, per part de l’exgranollerí Dani Arguillas no s’ha fet esperar, esdevenint home clau als últims minuts de la primera meitat en què ha tret un parell de llançaments clars dels de Viver -tots dos a Adrià Pérez, un d’ells en contraatac- per mantenir el seu equip dins del partit.

El mínim avantatge granollerí del descans (11-10) s’ha convertit en avantatge del Huesca pels voltants del quart d’hora de la represa. Els de Viver, amb l’entrada d’Adrià Figueras, han fet un salt endavant i s’han posat de nou amb dos gols de marge (20-18), però no han sabut donar-li continuïtat a aquest parcial i el Huesca, amb Alejandro Marcelo i Arguillas de protagonistes, ha tornat a capgirar el marcador, ha jugat amb el temps -traient de polleguera els granollerins- i ha aconseguit dos punts que posen més emoció a la lluita pel quart lloc entre el Fraikin i l’Helvetia Anaitasuna.

LLEGIU LA CRÒNICA SENCERA I LES IMPRESSIONS DE CARLOS VIVER A L’EDICIÓ DE DILLUNS D’EL 9 NOU

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 193 persones.