El Fraikin BM Granollers perd contra el Barça i queda fora de la Copa Asobal

El Fraikin tampoc ha estat capaç de trencar la ratxa d’imbatibilitat del Barça amb qui ha perdut per 39 a 28. L’equip de Carlos Viver s’ha mantingut dins del partit fins al descans, quan el Barça, molt efectiu, ha demostrat la seva superioritat. El Fraikin doncs, queda fora de la Copa Asobal.

12/12/2015

El Barça ha dominat el marcador durant tota la primera meitat i el l’equip de Carlos Viver, malgrat que ha aconseguit mantenir-se dins del partit, no ha aconseguit posar-se mai per davant al marcador. El Barça, amb una defensa 6-0 molt intensa, ha impedit la connexió granollerina amb el pivot i ha obligat el Fraikin a llançar molt des de la llarga distància. Després de l’empat a 6 el Barça ha anat sempre per davant i cada vegada que el Fraikin tenia opció d’empatar el Barça ampliava el marcador amb algun contraatac.

Al començament de la segona part ha obert forat al marcador, de mica en mica, i al minut 41 ja guanyava de set gols (26-19), moment en què Viver ha demanat un temps mort. El temps mort no ha servit de massa perquè el Barça ha ampliat la diferència fins els 10 gols (29-19) i l’intercanvi de gols posterior ha mantingut les diferències fins el 39-28 definitiu.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 133 persones.