El Fraikin BM Granollers reacciona amb una gran victòria a la pista del CAI (28-32)

El Fraikin BM Granollers va donar un cop sobre la taula i, contra pronòstic, van derrotar el CAI Aragó en el que és el primer triomf a domicili dels vallesans aquesta temporada. Els aragonesos, tercers a la classificació empatats amb el Barça, fins ara només havien perdut amb el Ciudad Real.

12/11/2009

L’equip de Llorenç Rueda va recuperar l’esperit competitiu de la temporada passada en un dels escenaris més difícils. El BM Granollers va dominar el partit en tot moment, amb una primera part en què van assolir i mantenir avantatges de cinc gols. Al descans, 15-17, després d’una reacció local.

Al segon temps, el Fraikin no es va deixar sorprendre com d’altres vegades i va mantenir la intensitat davant un CAI Aragó desconcertat i amb massa intermitències. La contribució d’Aleksandar Svitlica (6 gols) i Cutura (8) i les aturades d’Ohlander van ser factors claus d’un partit amb un arbitratge pèssim.

El triomf dóna oxígen i confiança al conjunt de Llorenç Rueda, que puja fins a la desena posició de la classificació, ja lluny de les posicions de descens. A més, representa un excel·lent aperitiu per l’estrena de l’equip a la Recopa d’Europa, aquest dissabte. El BM Granollers jugarà els dos partits dels setzens de final al Palau d’Esports, davant l’Sloga Doboj bosnià. L’anada serà dissabte a les 16.15h i la tornada, diumenge a les 18h.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?