El Fraikin BM Granollers recupera terreny a Dinamarca

El BM Granollers ha aconseguit una brillant victòria a la pista de l’Aalborg danès (25-31) i sumen així els primers punts a la fase de grups de la Copa EHF. Els de Carlos Viver han fet un gran partit en defensa, Almeida ha fregat de nou el 40% d’encert sota els pals i l’atac ha estat molt consistent.

20/02/2016

El Fraikin ha començat el partit contra l’Aalborg tal i com va començar davant el Dinamo, diumenge passat: marcant el ritme amb una bona defensa i amb una gran efectivitat en atac. Almeida també ha fet una gran actuació -42% d’encert- i ha estat clau perquè el Fraikin marxés de sis gols (1-7) al minut nou. Els granollerins han arribat a guanyar de set gols (4-11) però la sortida del porter Soren Westphal ha suposat un revulsiu per l’Aalborg, que ha retallat les diferències fins l’11-15 del descans.

A la segona part l’Aalborg ha intentar remuntar-li el partit als de Viver, que han resistit bé els dos intents d’empat que ha tingut l’equip danès (15-16 i 22-23). Després la bona actuació de Gonzalo Porras i Álex Márquez en atac i la bona defensa i les aturades d’Almeida, han acabat sentenciant el partit.

En aquesta enquesta han votat 510 persones.