El Fraikin BM Granollers remunta a la segona part i es classifica per la final

El Fraikin BM Granollers repetirà final a la Copa del Rei. Els de Carlos Viver han patit i han hagut de remuntar a la segona part davant un Juanfersa Gijón que, ajudat per la seva afició, ha anat per davant bona part del partit. La final, com l’any passat a Pamplona, serà davant el FC Barcelona.

06/06/2015

La semifinal entre el Juanfersa Gijón i el Fraikin BM Granollers ha estat més igualada que la primera entre el FC Barcelona i l’Ángel Ximénez Puente Genil. Els blaugranes han marcat distàncies poc abans del descans i no han donat opció a la segona. En canvi, els granollerins han anat a remolc durant gairebé tot el partit i no ha estat fins els minuts finals que han aconseguit capgirar el marcador (24-25). Després, els de Viver han sabut jugar amb avantatge, malgrat patir una exclusió a dos minuts i mig del final.

L’equip amfitrió, tot i haver acabat la lliga com a cuer, ha fet un gran partit, fonamentat en una bona defensa, encert a la porteria -tan Pejcinovic a la primera com Fernández a la segona han estat molt encertats- i precisió en atac. Així, els asturians han anat sempre per davant a la primera part i han aconseguit un màxim avantatge de quatre gols (12-8) que s’ha reduït a tres en arribar al descans (15-12).

A la segona part el Fraikin ha començat amb un parcial de 0-3, ha igualat el marcador (15-15), però no l’ha pogut capgirar fins els últims minuts. Després del 15-15 i un temps mort demanat pel tècnic local, el Juanfersa Gijón s’ha tornat a posar per davant i s’ha mantingut amb avantatges d’un i dos gols. A banda del 18-19 després d’un gol de penal de Ferran Solé, el Fraikin no s’ha posat definitivament per davant fins el 24-25. Tot i patir l’exclusió de Jose Guilherme de Toledo, els granollerins han resistit i s’han acabat imposant després d’una aturada de Marc Guàrdia, que evitava l’empat a 27, i un últim gol de David Resina.

En aquesta enquesta han votat 876 persones.