El Fraikin BM Granollers s’aferra al tercer lloc amb una treballadíssima victòria davant l’Ángel Ximénez Puente Genil (32-31)

Els d’Antonio Rama van dominar gairebé tot el partit, tot i passar un petit moment crític a mitjans de la primera meitat. L’estira i arronsa va ser constant, amb un Fraikin que intentava trencar el partit i un Puente Genil que va lluitar fins a l’últim instant per evitar-ho.

12/04/2018
Granollers

El Fraikin va sortir per feina i, com de costum, buscant la connexió de la primera línia amb el màxim golejador de l’equip, el pivot Adrià Figueras, que va marcar tres dels primers quatre gols del partit. Amb el 4-1 d’entrada semblava que els de Rama tenien les coses clares però de cop el Puente Genil va despertar i va aconseguir capgirar el marcador (4-5) amb molt bona aportació dels jugadors de la primera línia David Jiménez i Novica Rudovic. El Puente Genil va arribar a situar-se tres gols amunt (5-8) però, després d’un temps mort demanat pel tècnic del Fraikin i que comencés a aparèixer Bombom Almeida, les tornes van començar a canviar de nou.

Amb un parcial de 6-0 els granollerins van passar del 8-10 en contra a un 14-10 a favor que ni molt menys va ser definitiu. La diferència es va quedar en tres gols en arribar al descans (17-14) i es va mantenir entre els tres i els quatre gols a l’inici de la represa. La vermella directa a Gonzalo Porras al minut 40 va permetre el Puente Genil començar una remuntada que el va portar a empatar a 25.

A partir d’aquest moment el Fraikin va semblar que tornava a trencar el partit amb un parcial de 3-0 (28-25) immediatament respost pel Puente Genil (28-28). Marc Cañellas, Adrià Figueras, Mamadou Gassama i Almeida van ser alguns dels noms propis d’un Fraikin que no va permetre que el Puente Genil es tornés a posar per davant malgrat que la incertesa del resultat es va mantenir fins el final.

Llegiu la crònica sencera i les valoracions a l’edició d’aquest divendres d’EL 9 NOU

En aquesta enquesta han votat 856 persones.