El Fraikin BM Granollers s’assegura el tercer lloc en vèncer el Bidasoa per 30 a 22

Davant més de 2.500 aficionats el Fraikin s’ha assegurat el tercer lloc a la lliga en un partit molt emotiu en què el capità Raül Campos i el tècnic Toni Garcia s’han acomiadat d’una afició que els ha ovacionat durant els últims minuts del matx i un cop acabat aquest, en un acte preparat pel club.

16/05/2014

Després de guardar un minut de silenci en memòria de l’exdelegat i exdirectiu del club Joan Lacueva -també va ser el primer gerent d’Asobal- ha començat la primera part d’un partit que ha dominat el Fraikin BM Granollers amb diferències d’entre un i tres gols. El Fraikin ha fet una bona primera meitat tant en atac com en defensa, fins que ha entrat a pista l’altíssim lateral suec Filip Kallman que ha aguantat el Bidasoa dins del partit, gràcies a les seves canonades -set de seguides fins arribar al descans.

A la segona part, malgrat que Kallman ha seguit marcant gols pel Bidasoa -la ratxa de gols consecutius ha estat de vuit-, ja no ho ha tingut tan fàcil i els homes de Toni Garcia han seguit fent un joc viu i a estones, espectacular, que ha conduït al marcador final de 30 a 22 que assegurava el tercer lloc definitiu de la Lliga Asobal pels granollerins.

A mesura que anaven passant els minuts, i amb el públic demanant-ho a crits, el capità Raül Campos ha saltat a la pista on ha rebut un primer homenatge aprofitant l’últim temps mort del matx. Durant més d’un minut tot el Palau ha ovacionat Campos, visiblement emocionat. Però això no era tot, perquè al final del partit el club li havia reservat un altre moment especial, en què ha tornat a sortir a la pista juntament amb tot l’equip, i ha rebut un obsequi i una nova ovació per part d’un públic que no ha marxat del Palau d’Esports. Toni Garcia, que deixarà l’equip al final de la temporada, també ha rebut un obsequi per part del club i ha estat ovacionat per l’afició.