El Fraikin BM Granollers s’assegura el tercer lloc i l’EHF amb una clara victòria

El Fraikin BM Granollers ja té el que buscava: el tercer lloc i la participació a l’EHF assegurats. Els de Carlos Viver han fet un partit molt seriós, amb un bon atac i un Pejanovic molt encertat sota els pals a la primera meitat, i una gran defensa a la segona, en què han decidit el matx.

25/04/2015

El Bada Huesca, a qui li manca un punt per assegurar-se la permanència, ha sortit amb encert ofensiu i l’intercanvi de gols els ha afavorit durant els primers minuts, però de mica en mica els de Viver han anat imposant el seu joc i, malgrat que en defensa no han estat tan ajustats com en d’altres partits, Pejanovic ha tornat a destacar sota els pals. L’intercanvi de gols i d’avantatges s’ha acabat a partir del tercer gol de Toledo -màxim golejador de la primera meitat amb cinc gols-, l’empat a sis.

Després de l’empat a set ha arribat un parcial de 4-0, amb dos gols espectaculars de Grundsten i Toledo, que han obligat el tècnic del Huesca a aturar el joc. Amb l’11-7 els aragonesos han reconduït la situació i han aconseguit mantenir el marge de quatre gols de desavantatge fins arribar al descans superant una situació d’inferioritat numèrica.

A la segona part els homes de Viver han mantingut les distàncies als primers minuts -l’avantatge ha oscil·lat entre els quatre i els cinc gols- fins que el Huesca, aprofitant l’exclusió de Marc Garcia, s’ha situat a tres gols amb un parcial de 0-3 (21-18). Els granollerins però, han mantingut la situació controlada gràcies a una defensa molt intensa -millor a la segona part que a la primera- i han decidit el partit amb un parcial de 9-0 (32-20). Els aragonesos s’han rendit abans d’hora i han aplanat el camí del Fraikin cap al tercer lloc i cap a Europa.

En aquesta enquesta han votat 895 persones.