El Fraikin BM Granollers sentencia el Toledo amb una gran primera part

El Fraikin BM Granollers n’ha tingut prou amb la primera part per emportar-se els dos punts del a pista del Toledo Balonmano, el cuer de la lliga Asobal. Els vallesans han arribat al descans amb una renda de sis gols (11-17),. A la represa, s’han dedicat a conservat l’avantatge.

12/12/2010

El cuer de la Lliga Asobal, el Toledo Balonmano, ha tornat a perdre dos punts vitals per aconseguir la permanència, aquesta vegada davant el tercer classificat, el Fraikin Granollers, al qual li ha sobrat la segona part per a endur-se la victòria.

En el seu últim partit a casa de la primera volta, l’equip taronja ha tornat a cometre els mateixos errors: pèrdues de pilota en atac i massa concessions en defensa, cosa que va aprofitar el seu rival per anar-se’n al descans amb una renda de sis punts, diferència que el Toledo no ha pogut solucionar en el segon temps.

Els toledans han sortit concentrats al camp i en el minut quatre el lluminós reflectia un avantatge de tres gols per als locals, no obstant això, això només ha estat un miratge.

El tècnic visitant, Manolo Cadenas, ha decidit ajustar la defensa, i ha obligat el Toledo a llançar des de l’exterior, la seva assignatura pendent aquesta temporada.

Així, després d’una pèrdua de pilota d’Ivanovic en atac, el pivot Grundsten en una contra ha aconseguit empatar el partit i, tot i que el Toledo encara es va mantenir viu, un parcial de 5-0 dels visitants els ha col·locat amb una renda de quatre gols (7-11) en el minut 17.

El Toledo, lluny de rendir-se, ho ha intentat de nou però les intervencions del porter visitant Ohlander han acabat definitivament amb la seva esperança i, després d’un nou parcial de 4-0, l’equip vallesà ha sentenciat el partit abans d’anar-se’n al descans (11-17).

A la segona part, el Fraikin Gronollers ha sortit relaxat, amb l’únic objectiu de conservar la seva renda, mentre el tècnic local Jorge Liébana s’ha decantat per utilitzar una defensa 3:3, que li ha servit perquè els visitants no ampliessin el seu avantatge.

No obstant això, els fantasmes han seguit perseguint un Toledo que ha continuat amb pèrdues de pilota i només ha sumat des dels set metres i amb algun contraatac que ha materialitzat Quique Plaza.

Amb un resultat final de 24-29, l’equip vallesà s’ha emportat dos nous punts que li permeten seguir de prop els dos grans de la taula, mentre que el Toledo ha tornat a deixar escapar una oportunitat d’or per aconseguir la permanència.

FITXA TÈCNICA

24 – Toledo Balonmano (11+13): Marjanac, Baverud (2), Strazdas, Barbón (1), Jabato (4), Svensson (4), Ivanovic (2), Ballesteros (ps), Plaza (4), Eitutis, Casado, Stelmokas, Pedro Fuentes (3) i Ángel Pérez (4).

29 – Fraikin Granollers (17+12): Ohlander (p), Ferrer (4), Antonio García (6), Campos (2), Svitlica (7), Grundsten (5), Nikcevic (2), Torres (ps), Reverte, Blanxart, Malasinskas (3), Raigal, Nenadic i Resina.

Marcador cada cinc minuts: 4-2; 5-6; 7-9; 9-12; 9-15; 11-17 (descans); 12-21; 13-23; 16-23; 18-25; 21-27; 24-29 (final).

Àrbitres: Muro San José i Rodríguez Múrcia. Exclosos per dos minuts els locals Ivanovic, Stemolkas, Ángel Pérez, Jabato i Barbón; i els visitants Antonio García, Grundsten i Blanxart.

Incidències: partit de la quinzena jornada de la Lliga Asobal, disputat al pavelló “Javier Lozano” davant uns 600 espectadors.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?