El Fraikin BM Granollers s’imposa en el torneig de presentació a casa

El Fraikin BM Granollers va tancar la pretemporada diumenge amb una victòria de crèdit davant l’Handball Toulouse en motiu de […]

07/09/2009

El Fraikin BM Granollers va tancar la pretemporada diumenge amb una victòria de crèdit davant l’Handball Toulouse en motiu de la vintena edició del Torneig Internacional Ciutat de Granollers. Els homes de Llorenç Rueda es van imposar per 38 a 22 en la presentació de l’equip davant l’afició –últim test abans de l’inici de la lliga ASOBAL d’aquest proper divendres 11 de setembre, a les 20:45 davant el Cuenca 2016 al Palau d’Esports de Granollers.

Els granollerins, que es van presentar amb els 18 jugadors que han realitzat la pretemporada, van realitzar un partit irregular amb dues meitats ben diferenciades. En la primera, la defensa es va mostrar massa tova i va permetre al conjunt francès manar en l’electrònic amb mínimes rendes d’un gol. Només la gran actuació sota pals de Manel Perez va evitar que els homes que dirigeix Raphael Geslan obrissin més forat. En canvi, en atac va jugar a un bon nivell, i van ser Davor Cutura i Aleksander Svitlica els homes més incisius. Al descans s’hi va arribar amb un mínim desavantatge de 15 a 16.

En la represa l’actitud de l’equip en defensa va canviar radicalment i amb un parcial de 7 a 1 als primers 10 minuts del segon temps el Fraikin va sentenciar el partit. I és que l’Handball Toulouse no va poder trencar la teranyina defensiva dels de Rueda, que van mostrar-se molt sòlids a darrere i extremadament efectius al davant. Les aturades de Fredrik Ohlander, que va jugar a un nivell espectacular, van donar ales al contraatac granollerí, en què van brillar Antonio Garcia, Pujol, Resina i Andreu.

En aquesta enquesta han votat 886 persones.