El Fraikin BM Granollers suma a Irun la segona derrota consecutiva

El Frakin BM Granollers ha sumat aquest dissabte la segona derrota consecutiva a la Lliga Asobal. Tot i el resultat davant el Bidasoa, els vallesans conservaran la quarta plaça a la classificació.

El Fraikin BM Granollers ha perdut en la visita a Irun d’aquest dissabte (28-27). És la segona derrota consecutiva de l’equip que entrena Carlos Viver i la tercera en les nou jornades disputades fins ara.

L’equip de Granollers ha caigut després d’un partit igualat, que ha començat amb una clara diferència dels locals que, amb el pas dels minuts, s’ha anat equilibrant fins arribar a un sol gol en el descans. A mitja segona meitat, el Fraikin ha aconseguit posar-se per davant al marcador, però un parcial clarament favorable al Bidasoa ha impedit concretar la remuntada. L’emocionant últim minut ha estat marcat per les errades atacants, fins que el Bidasoa ha acoseguit una renda de dos gols els visitants només han pogut maquillar en els últims instants.

Tot i el resultat negatiu a la pista d’un equip històric encara en procés de reconstrucció, els vallesans mantindran la quarta plaça en la classificació a la qual havien caigut després de la derrota de l’anterior jornada davant de l’Ademar de Lleó.