El Fraikin BM Granollers supera amb relativa facilitat el Frigoríficos Morrazo (32-25)

El Fraikin BM Granollers manté el tercer lloc a la lliga després de vèncer el Frigoríficos Morrazo -amb qui havia perdut a la primera volta- per 32-25. La victòria, acompanyada de la diferència de gols, s’ha produït en un partit en què han reaparegut Valadao i Teixeira després de les seves lesions.

16/03/2016

L’equip granollerí ha manat al marcador des del primer minut. Els de Viver s’han posat ràpidament amb un 2-0 a favor i sempre han mantingut un avantatge d’entre un i tres gols a la primera meitat -a excepció de l’empat a cinc del minut 9. Valadao ha reaparegut a mitjans de la primera meitat i, just abans del descans, els granollerins han agafat el seu màxim avantatge (14-10).

Els gallecs han aconseguit retallar la distància a un sol gol (16-15) passat el minut cinc de la represa, però els de Viver no els han permès empatar i han aconseguit obrir novament forat al marcador. El tècnic del Frigoríficos Morrazo ha demanat temps mort amb 20-16 al marcador però els granollerins han ampliat encara més l’avantatge, fet que els ha permès jugar la resta del partit amb més tranquil·litat i sumar una nova victòria amb aportació de tot l’equip, gràcies a les rotacions que ha fet Viver pensant en el partit de diumenge a Bucarest.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 504 persones.