El Fraikin BM Granollers torna a la seva pitjor versió i cau a casa contra l’Alcobendas

El Fraikin BM Granollers ha quedat gairebé fora de l’objectiu de la temporada (la Copa del Rei). Tocat per la irregularitat, aquesta vegada va tocar derrota. A casa i contra un rival que estava per darrere a la classificació, l’Alcobendas. Tot i haver tingut opció d’empatar, un mal resultat.

03/12/2009

Els alts i baixos de la temporada del Fraikin BM Granollers són constants. Després de dues victòries seguides, una de les quals de prestigi contra el CAI Aragon, l’equip que entrena Llorenç Rueda va topar-se de nou contra la realitat a Toledo i aquest dimecres va ser l’Alcobendas, un equip de la zona baixa de la taula, el que va endur-se els punts del Palau d’Esports, en imposar-se 28-29.

L’ambient era idoni: el Palau presentava bon aspecte, perquè s’havia fet la presentació dels equips del planter. Però, des del pirimer moment, va poder-se comprovar que el partit seria complicat, perquè la defensa local no rutllava. El Fraikin BM Granollers havia aconseguit avançar-se enb el marcador en els primers minuts, però va ser un miratge. Després de l’empat a set, els madrilenys van escapar-se en el marcador fins arribar al 9-14 quan faltaven pocs minuts per al descans.

El central japonès Miyazaki havia portat de corcoll la defensa local, i amb set gols va ser un dels jugadors decisius per al desenllaç del partit. El canvi defensiu ordenat per Llorenç Rueda, amb un 5-1 per frenar precisament el potencial del central asiàtic, que va portar l’Alcobendas a un màxim avantatge (13-19). En l’últim quart, els vallesans van reaccionar, més amb el cor que amb el cap. La reacció va servir per deixar els locals a un gol de l’empat, però una errada des dels set metres d’Svitlica va impedir arribar a l’empat. En la jugada posterior els visitants també van errar, però en l’última possessió, i amb només 14 segons per davant, tampoc no hi va haver encert.

La derrota allunya de manera gairebé definitiva els vallesans de l’objectiu de la Copa del Rei. De fet, hi ha tanta distància per arribar a la vuitena posició com per caure en zona de descens, tres punts. Ara, el Fraikin és onzè a la classificació.

En aquesta enquesta han votat 859 persones.