El Fraikin BM Granollers torna a plantar-li cara al Barça però acaba perdent 32-24

El Fraikin BM Granollers ha tornat a perdre contra el FC Barcelona, al partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei i ha quedat fora de la final a 4. Els de Carlos Viver, amb moltes baixes, han fet un partit molt digne, resistint totes les escomeses blaugranes fins a deu minuts del final.

12/03/2016

Si dimecres el gran protagonista va ser el porter del Barça Danjel Saric, al partit d’avui Gonzalo Pérez de Vargas no ha volgut ser menys. Les seves intervencions a l’inici del partit han permès el seu equip agafar un petit marge de quatre gols (7-3). Els granollerins han arribat a perdre de cinc gols (8-3 i 13-8) però s’han recuperat als últims minuts de la primera part i s’han aproximat a un gol (13-12).

El Barça ha aconseguit arribar al descans amb dos gols de renda i ha aconseguit mantenir el partit sota control, amb avantatges fluctuants d’entre dos i quatre gols. Els de Viver han seguit lluitant i s’han posat novament a un gol (21-20) però als últims minuts el Barça ha aconseguit connectar amb el pivot Syprzak i han obert una escletxa que ha estat definitiva.